Vi samarbejder med Integrative Enneagram Solutions i Sydafrika, der har udviklet den yderst pålidelige Enneagramtype test, IEQ.

Integrative Enneagram Test

Integrative Enneagram Questionnaire (IEQ) er den pt. mest professionelle og mest valide persontype test til indikation af dine Enneagramtype. Testen giver et nøjagtigt og indgående billede af din personligheds-profil og er et eminent værktøj for HR og ledere i arbejdet med menneskeligt potentiale og udvikling.


Online test

Du tager testen online via et link, som du får tilsendt. Det tager ca. 30-45 minutter at tage testen, som måler motivationsmønstrene for de ni personlighedstyper i Enneagrammet. Du forholder dig til 175 forskellige udsagn og vurderer graden af enighed/uenighed med de udsagn denne præsenteres for. Udsagnene trækkes ud af en pulje på ca. 1500 mulige. Resultatet kommer i form af en fyldig rapport indenfor 24 timer. Med en af IEQ testrapporterne i hånden får du en præcis beskrivelse af din personligheds styrker, kvaliteter, individuelle potentiale, ubevidste motivationer, forsvar og adfærdsmønstre mv.


Anvendelse

Selve rapporten er lavet i et flot layout og er et superskarpt udviklingsværktøj til eget brug i mange år frem. Testresultaterne og den rådgivning der følger med kan bruges i teamsammenhænge, i udviklingssamtaler med din chef, sparring med HR i din virksomhed, med en coach eller erhvervspsykolog. I Stillwater Leadership bruges de individuelle testresultater på vores uddannelse og i vores Executive Netværk, hvor samtlige deltagere har mulighed for at have testresultater på hinanden, så teamet kan støtte og udfordre hinanden optimalt. Testrapporten er langt fra blot præcis information om din

type. Pga. at testen er baseret på mange internationale enneagrameksperters nutidig forskning, vil der uden tvivl være meget ny værdifuld viden for alle, uanset hvor meget erfaring man har med enneagrammet og andre test-værktøjer.


Pålidelighed og validitet

IEQ udmærker sig ved at kombinere teknologi med en række testmetoder, der giver et statistisk godt grundlag for testens pålidelighed. Testrapporterne bygger på fem sæt individuelle pålidelighedsmålinger, og der er foretaget en grundig validering bl.a. gennem feedback fra internationale Enneagrameksperter og fra mere end 10.000 mennesker, som kender deres type og som har bidraget til at finjustere og gøre testen så præcis, som den er i dag. Desuden indhentes der løbende feedback, der opsamles i en database og som danner grundlag for kontinuerlig forbedring. Kombinationen af alt dette bevirker at risikoen for fejltypesætning nedsættes betydeligt. Udfaldet er et testresultat af høj kvalitet, der går i dybden og er særdeles omfattende i sin beskrivelse. Testresultatet åbner op for en ærlig selvrefleksion og en nænsom konfrontation med de temaer, den enkelte har.


Pris

5.000 kr + moms inkl to-timers professionel feedback på din rapport. Rapporten tilbydes udelukkende til deltagere på SLP, tidligere SLP-deltagere, medlemmer af Extraordinary leadership netværk.Læs mere om rapportens indhold og anvendelsesområder

Download pdf.Ring hvis du er klar til at rykke dig

51 92 26 29

 • ”På SLP lærte jeg meget mere end jeg troede jeg ville. Jeg vil anbefale SLP til alle ledere”

  Thomas Black-Petersen, Adm. Direktør, Inspari A/S

  ”Jeg har opnået en ærlig og åben ledelsesstil, hvor jeg dagligt ser effekten af SLP”

  Mette Eriksen, Udlejnings- og administrationschef, Nordicom

  ”Kurset har transformeret mig.Til dato det bedste lederkursus jeg har været på”

  Egon Loke, Sektionsleder for Projekt- og Systemledelse, DTU

 • ”SLP har definitivt været den mest skelsættende begivenhed i min erhvervskarriere”

  Klaus Søe Rylov, Vice President, Commercial Mgmt / YouSee TV & Broadband

  ”Personlig udvikling betyder alt, når man skal skabe forretningsmæssige resultater.”

  Shehzad Ahmad, Head of Information Security, Nets, Denmark

  ”Thomas har flere gange overrasket mig positivt med, hvad hans coaching bringer frem, og hvor let og logisk jeg har kunnet komme til konklusioner”

  Søren Ølund Friis, CFO & VP, Corena

 • ”SLP er uden tvivl det kursus jeg har deltaget på, hvor jeg har lært mest om mig.”

  Jesper Platz, Adm.dir. / Managing Director at Norstat Danmark A/S

  ”Jeg har som mangeårig topleder virkeligt fået skærpet mit forhold til hvad ægte nærvær betyder.”

  Steffen Meyer, Sales Director at EG A/S

  ”SLP har gjort, at min kommunikationen med mine medarbejdere er blevet markant bedre”

  Hans Christian Eriksen, Salgsdirektør, Netgroup

 • ”Thomas leverer ledelsesudvikling der gør en forskel!”

  Isabelle Navarro Vinten, Kontorchef Kemikalier at Miljøstyrelsen, Miljøministeriet

  ”Thomas har flere gange overrasket mig positivt med, hvad hans coaching bringer frem, og hvor let og logisk jeg har kunnet komme til konklusioner”

  Søren Ølund Friis, CFO & VP, Corena

  ”SLP har definitivt været den mest skelsættende begivenhed i min erhvervskarriere”

  Klaus Søe Rylov, Vice President, Commercial Mgmt / YouSee TV & Broadband